}

HOME Profile BEAUTY TIPS FOOD RECIPES FOLLOW DASHBOARD

Sunday, May 14, 2017

Matrik ? Settle.

Assalamualaikum semua
fitness, lee, and salud mental image
Harini aimie akan tulis dalam bahasa melayu selepas tamat muet yayyyyyyyyyyy!
Allhamdullilah dengan izin Allah aimie dapat band 4. Allhamdullilah lepas syarat untuk mohon medik . Tapi haritu pspm aimie salah kimia. salah dari atas sampai bawah satu soalan tu 15 markah.Sebab soalan berangkai//

 Aimie tawakal jelah, Kalau tak dapat jadi doktor aimie redha, mungkin itu yang terbaik. Aimie ingat nak mohon medik ke indonesia atau india? sesiapa tahu yang under jpa tu? Haih. boleh ke guna result pspm 1 :'(
notebook, anatomy, and human imageschool, study, and anatomy image
Berbalik kepada topik di atas hari ni officially aimie dh menggangur lima hari ewah, aimie ingat nak kerja but umi ayah tak bagi depa kata khatam quran dan ambil lesen dulu. Malu kan dah 19 tak khatam. Aimie ingat cuti ni aimie nak active.  Make a review utk holiday , make up and others, Plus aimie akan update pasal matrik. LOL.

Honestly matrik adalah kenangan yang agak pahit-pahit manis aimie dalam menimba ilmu bukan nak menakutkan korang but it's real. Jangan percaya blog-blog kata matrik itu senang menipu je Aimie dah terkena.   yes matrik best dari segi friendship dengan kawan2 but dlm pembelajaran Allah je tahu. If kau tak pandal handle masa , cinta dan kawan2  maka bersedialah ucap bye-bye 4 flat. Kat matrik kau kena survive.
Batch aimie di kmns , kafe x de , dua je berfungsi bila hari berkerja , lepas tu kedai serbaneka dan photostat tutup since bulan 8 last year sampai aimie habis matrik, mesin atm pon. gigih berjalan ke speedmart.

 Batch depan don't worry kedai dan atm semua ada depa nak renew tender kami jadi mangsa. Lol. Aimie faham bukan kehendak matrik nak buat camtu, pihak hep puan mulia semua diorg do their best supaya kitaorg selesa. Everyday benarkan gi speedmart beli barang bekalkan tukang photostat dari luar dn sediakan ejen bank dlm kafe d . LUV U <3

EH panjang pulak tulis,  Nantikan kisah di matrik dlm entry berikutnya.  kbye. :)))

1 comment:

sofea said...

Apa2 pun goodluck aimie :)