}

HOME Profile BEAUTY TIPS FOOD RECIPES FOLLOW DASHBOARD

Wednesday, July 12, 2017

tired.

Bismillahirahmanirahim.
plants, green, and grunge image
Allhamdullilah keputusan pspm dah dapat tapi aimie maybe tak lepas syarat masuk perubatan. sebab dalam perubatan sekurang-kurangnya matematik B+ tapi aimie dapat B. yang lain semua A dan A-. Actually aimie nak recheck ayah suruh tapi bila fikir balik matematik haritu agak mencabar dan mungkin ini keputusan terbaik. Kang turun gred jadi C menanges kau nak. Ramai kawan aimie dapat math c , d pon ada lagipun aimie ni modul 3 , kira tahap paling rendah kat matrik bak kata bekas pensyarah kmns
Image result for al baqarah quotes
Tak apalah aimie redha, lol actually aimie dok telek2 universiti swasta but I'm thinking mampu ke? Lagipn hidup kat dunia sementara. Rasa macam nak give up pon ada sebab itu adalah cita-cita aimie dari kecil. Aimie tolak diploma dalam pengimejan perubatan dan ke matrikulasi dengan harapan dapat melunaskan impian aimie namun jalan makin kelam .
Image result for al baqarah quotes

Actually aimie tak ada mood nak menulis. dalam hati membuak-buak nak swasta tapi mampu ke keluarga aku dek .Mungkin ini semua balasan atas kejahilan aku, rasakan wahai aimi.

Nanti bila aimie ada mood aimie updatee, I know the quote says ' setiap masalah ada penyelasaiaan' dan 'Gantunglah cita-citamu setinggi ...' . I have only one way oppss actually two ways. First, do not accept any university and try to apply upu next year or apply usm-kle. Aimie tawakal dan redha sebab tak nak menyusahkan umi ayah.

@, be, and fight image
 Smile dan teruskan berusaha. Mesti ada hikmah oleh Allah

No comments: