Aimie Farzana
About;
Aimie Farzana // 19

Shout here;

Recent post;
Blog Archieve


Followers;
Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by YOUR NAME.

website untuk drama korea
Wednesday, August 9, 2017 | 3 Comments
Assalamualaikum
eyes, neon, and grunge image
Harini aimie nak share laman web yang menyajikan drama korea. ewah. Maybe korang semua ada laman web pilihan untuk tengok drama atau movie korea but yg ini adalah my top 10 website for k-drama. I hope this entry will help you guys.
Honestly ini laman web yang paling aimie suka sebab macam-macam drama and movie uollss boleh tengok and yang penting laman web ni dia kemas dn teratur. kelemahan ada pop up tapi sekarang ni dah macam tak ada
Kelebihan : ada sub melayu dan apps dia untuk android.
Kelemahan : Tak banyak drama ada.
Kelebihan : ada sub melayu dan apps dia untuk android.
Kelemahan : Tak banyak drama ada.
Adik aimie suka dramabus sebab cepat dan pantas tapi malangnya kat situ kebanyakan drama baru.
Aimie kureng sikit kalau https://www.dramafever.com/ sebab movie lama-lama dan ada yang tak available kat country huh plus kena longin bagai begitu juga tonton hahaha kena bayar.
aimie harap korg gunalah link ini untuk drama yg sopan ingat jangan free-free dapat dosa especially lelaki yg tengok aurat bukan mahram ngehngeh. #donedakwah 
Okeylah byebye

Labels: , ,



Blogger Aimi Syafiqah said...

Hai aimi. Kita selalu tengok kat kissasian jee. Okay lepasni nak try kat dramabus pulak.

Btw, nama kita pun aimi :)

 
Anonymous Farhana Zukri said...

biasa Hana tengok and download kat kissasian, suka interface dia. tapi dulu download kat myasian gak. Hana jarang tengok online, akan download dulu hehe

 
Blogger Nabila Syifa said...

satu je i nak cakap dont giveup

 

Post a Comment

kaiwufvn